Vijf nieuwe namen voor CORE Festival

Vijf nieuwe namen voor CORE Festival

Moderat, Masego, JPEGMAFIA, Jayda G en Sherelle toegevoegd aan de line-up van het Brusselse festival

Maandag 27 maart 2023 - De line-up van CORE Festival krijgt alsmaar meer vorm. Vandaag worden vijf nieuwe namen aan de affiche toegevoegd.  Moderat, Masego, JPEGMAFIA, Jayda G en Sherelle komen naar het festival dat plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het Ossegempark in Brussel. Ze voegen zich bij eerder aangekondigde namen zoals Angèle, alt-J, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Little Simz, Channel Tres en PinkPantheress. Het Pinksterweekend van 2023 wordt dankzij CORE Festival in Brussel boeiender dan ooit. Tickets voor het tweedaagse festival zijn te koop via corefestival.com.

Het Berlijnse trio Moderat brengt op zondagavond hun donkere, dansbare beats en innemende vocals naar Brussel en tekenen voor een must-see op de Ardo stage! Masego is een onwaarschijnlijk talent en uniek in zijn soort. Op zaterdag 27 mei brengt hij de Ardo stage in hogere sferen met zijn ‘TrapHouseJazz’, een sound uit de duizenden te herkennen. De Canadese Jayda G zal op zondag de AltVerda stage betreden en het magische Groentheater betoveren met haar zomerse vibes en zonnige beats. ​ Rapper, zanger en producer JPEGMAFIA uit Brooklyn zal dezelfde dag de Endoma stage in lichterlaaie zetten. Terwijl sensatie Sherelle, een feestje zal bouwen op het snijvlak van footwork, jungle en drum ’n bass aan de Orlo stage.

CORE Festival maakt zich op voor zijn tweede editie tijdens het Pinksterweekend in het Ossegempark in Brussel, aan de voet van het Atomium, te midden van de natuur. Het biedt een boeiende en eclectische mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. Reeds aangekondigd voor zaterdag 27 mei zijn Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), PinkPantheress, The Blessed Madonna, Masego, HAAi, Romy, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck en Eliza Rose. ​ Op zondag 28 mei geven Moderat, alt-J, Little Simz, Goldband, Channel Tres, Honey Dijon, Unknown Mortal Orchestra, KOKOROKO, JPEGMAFIA, Denis Sulta, Joy Orbison, Jayda G, Olivia Dean en Sherelle present in het Ossegempark.

CORE Festival is vooral zoveel meer dan een muziekfestival. CORE Festival presenteert een totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een selectie kunst- en lichtinstallaties. Alle zintuigen worden geprikkeld. Meer details hierover volgen binnenkort.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter