Little Simz komt naar CORE Festival

Little Simz komt naar CORE Festival

De Britse rapkoningin vervoegt eind mei onder meer alt-J, Angèle, Goldband, NxWorries (Anderson .Paak x Knxwledge) en The Blessed Madonna in het Brusselse Ossegempark

Maandag 20 februari 2023 - Niemand minder dan de Britse rapkoningin Little Simz komt op zondag 28 mei naar CORE Festival! De 28-jarige Londense met Nigeriaanse roots werd door Kendrick Lamar bestempeld als “one of the illest doing this right now” en won in 2022 zowel een BRIT Award als de prestigieuze Mercury Prize voor haar album ‘Sometimes I Might Be Introvert’. Little Simz combineert hiphop, r&b, jazz en soul, telkens met een ongebreideld charisma en een flinke dosis drive: het Brusselse Ossegempark maakt zich op voor een topshow.

CORE Festival is er op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het Ossegempark in Brussel. Eerder werd er al bekend gemaakt dat een reeks gerenommeerde internationale artiesten zoals alt-J, Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Denis Sulta, DOMi & JD Beck, Goldband, HAAi, Honey Dijon, KOKOROKO, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Romy, The Blessed Madonna en Unknown Mortal Orchestra naar het festival komen. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt.

De Nigeriaans-Britse rapper en zangeres Little Simz bracht in december nog haar nieuw pareltje ‘NO THANK YOU’ uit, amper een jaar na haar laatste album ‘Sometimes I Might Be Introvert’, waarvoor ze overal ter wereld wordt geprezen en waarmee ze onder meer Harry Styles versloeg voor de Britse muziekprijs Mercury Prize. Eerder werd Little Simz ook uitgenodigd op tours van Lauryn Hill en Gorillaz. Goed nieuws voor haar Belgische fans: afspraak op zondag 28 mei in het prachtige Ossegempark in Brussel tijdens de tweede editie van CORE Festival.

CORE Festival belooft eind mei uit te pakken met een innemende totaalervaring van muziek, natuur en kunst aan de voet van het Atomium, te midden van de natuur in de hoofdstad. Bezoekers genieten er van een boeiende mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. Het tweedaagse boutique festival presenteert ook een selectie kunst-, geluids- en lichtinstallaties, meer details hierover volgen binnenkort.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter