Fifty Session host NABO stage op CORE Festival

Fifty Session host NABO stage op CORE Festival

Samenwerking werd gevierd in een gele duikboot aan de Kunstberg in Brussel

Woensdag 26 april 2023 - CORE Festival slaat de handen in elkaar met het Brusselse Fifty Session! Het befaamde Fifty Session, al jaren een vaste waarde in het Brusselse muzieklandschap, zal dit jaar het NABO podium op het tweedaagse boutique festival cureren. Het in het oog springende NABO podium, gelegen in het hart van het festivalterrein in het Ossegempark op een hoogte van 8,5 meter met een 360 LED wall rondom, geeft plaats aan zo’n 150 festivalgangers. Op het programma: een mooie mix van live performances en dj’s, zowel Belgische als internationale jonge artiesten en aanstormende talenten die alles in huis hebben om hun stempel te drukken en de sterren van morgen te worden. Tickets voor het tweedaagse festival tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 27 en zondag 28 mei zijn te koop via corefestival.com.

De unieke samenwerking tussen CORE Festival en Fifty Session werd gisteravond gevierd tijdens een heel speciale editie van Fifty Session in een gele opblaasbare duikboot aan de Kunstberg in het hartje van Brussel. De 22-jarige Franse artieste Angie en de 21-jarige Zonmai uit Brussel gaven er elk een intieme showcase met een mix van R&B, rap, afro pop, hyperpop en French song.

De tweede editie van CORE Festival zal de Belgische festivalzomer in schoonheid aftrappen met een bijzonder boeiende en eclectische mix van pop, quality indie, live elektronische muziek, hiphop, soul, r&b en alternative dance, verspreid over 6 verschillende podia in het schilderachtige Ossegempark, aan de voet van het Atomium in Brussel en te midden van de schoonheid van de groene natuur van de Belgische hoofdstad.Eerder werd bekend gemaakt dat onder andere Angèle, Moderat, alt-J, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Masego, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Channel Tres, Pusha T, Goldband, PinkPantheress, Honey Dijon, Eliza Rose, The Blessed Madonna, Jayda G en nog vele anderen het beste van zichzelf zullen geven op CORE Festival.

CORE Festival zal bezoekers onderdompelen in een verfrissende totaalervaring van muziek, natuur en kunst. Er zullen eind mei ook fysieke kunstinstallaties van onder andere Joanie Lemercier, Fleur Roggeman en Reality Is__ te bewonderen zijn, terwijl PLUS-ONE Gallery digitale kunst zal delen van Victor Verhelst, Walter Wathieu, Nicholas William Johnson, Jonas Lund en Tabor Rabok op de 360 LED wall rondom het NABO podium.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter