CORE Festival stelt zes nieuwkomers op de affiche voor

CORE Festival stelt zes nieuwkomers op de affiche voor

Channel Tres, Eliza Rose, Joy Orbison, Olivia Dean, PinkPantheress en Yussef Dayes komen naar het festival in Brussel

Maandag 27 februari 2023 - De affiche van CORE Festival krijgt verder vorm. Vandaag worden er opnieuw zes acts aan het programma toegevoegd: Eliza Rose, PinkPantheress en Yussef Dayes komen op zaterdag 27 mei naar het Brusselse Ossegempark. Channel Tres, Joy Orbison en Olivia Dean zijn erbij op zondag 28 mei. 

Vorige week maakte de Nigeriaans-Britse rapper en zangeres Little Simz haar komst naar de tweede editie van CORE Festival bekend. Zijn er ook bij: alt-J, Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Denis Sulta, DOMi & JD Beck, Goldband, HAAi, Honey Dijon, KOKOROKO, Little Simz, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Romy, The Blessed Madonna en Unknown Mortal Orchestra. CORE Festival is er op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het Ossegempark in Brussel. Tickets zijn te koop via corefestival.com.

Londense DJ, producer en zangeres Eliza Rose, bekend van haar gigantische hit ‘B.O.T.A. (Baddest Of Them All)’, komt op zaterdag 27 mei naar Brussel. Soul, funk, disco en house blendt ze tot een unieke en uitzonderlijk boeiende mix. Een andere naam om op zaterdag in de gaten te houden is de virtuose Londense jazzdrummer Yussef Dayes met zijn wervelende drumpartijen en experimentele improvisaties. Zijn energie is aanstekelijk, de muziek is toegankelijk. De 21-jarige Britse PinkPantheress is van TikTok-sensatie doorgegroeid tot één van de interessantste acts van het moment. Ze werd uitgeroepen tot winnaar van de BBC Sound of 2022 Poll en maakt nu de verwachtingen waar. The hype is real. Op zaterdag serveert ze haar ‘new nostalgia’, een dromerige drum-‘n-bass op de Endoma stage.

Channel Tres bouwt feest op zondag 28 mei met een opwindende mix van Detroit techno, Chicago house en West Coast rap. Dance-producer Joy Orbison tovert de origineelste mixen uit de draaitafels. Veelgevraagd op de beste feestjes, een topafsluiter voor de Orlo stage. De 23-jarige Britse soul/r&b-zangeres Olivia Dean, geschoold aan de prestigieuze BRIT School, deed podiumervaring op met Rudimental. In 2021 werd ze verkozen tot ‘Breakthrough Artist of the Year’ door Amazon Music. Warme jazz, soul, pop en r&b-sounds brengen het Brusselse Ossegempark in vervoering op zondag.

De tweede editie van CORE Festival vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het prachtige Ossegempark in Brussel, aan de voet van het Atomium en te midden van de natuur. Bezoekers genieten er van een boeiende en eclectische mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. CORE Festival is zoveel meer dan een muziekfestival. Alle zintuigen worden geprikkeld. Het tweedaagse boutique festival presenteert een totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een selectie kunst- en lichtinstallaties. Meer details hierover volgen binnenkort.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter