CORE Festival lost eerste namen voor de tweede editie op 27 en 28 mei in Brussel

CORE Festival lost eerste namen voor de tweede editie op 27 en 28 mei in Brussel

Onder andere alt-J, Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Goldband, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge) en The Blessed Madonna komen naar het festival

Dinsdag 13 december 2022 - CORE Festival pakt vandaag uit met de eerste namen voor de tweede editie die plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 in Brussel. Het Ossegempark vormt het prachtig decor voor een eclectische muzikale en visuele beleving. Het tweedaagse boutique festival strikt voor de tweede editie meteen een reeks gerenommeerde internationale artiesten met onder andere alt-J, Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Goldband, NxWorries (Anderson .Paak x Knxwledge) en The Blessed Madonna. De voorverkoop start op vrijdag 16 december om 11u, de algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15u. Pre-registreren voor de voorverkoop kan nu via corefestival.com.

Ook in 2023 kiest CORE Festival overtuigd voor een boeiende mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. Dat vertaalt zich in de eerste namen die het festival vandaag kan aankondigen. Angèle, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Blessed Madonna, Romy, HAAi en DOMi & JD Beck zakken op zaterdag 27 mei af naar het Brusselse Ossegempark. Voor zondag 28 mei zijn nu al alt-J, Denis Sulta, Goldband, Honey Dijon, KOKOROKO en Unknown Mortal Orchestra bevestigd. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt.

De Britse band alt-J over hun komst naar CORE Festival: “We kunnen niet wachten om terug te keren naar België om daar voor onze geweldige fans op te treden en ons lichaamsgewicht in frikandellen te eten.”

De Brusselse popprinses Angèle schreeuwt haar liefde voor de Belgische hoofdstad geregeld uit in haar muziek. Van april tot begin mei 2023 trekt ze op tournee door Noord-Amerika, maar daarna komt Angèle dus terug thuis voor een ongetwijfeld zinderend optreden in het Ossegempark. De Amerikaanse rapper en vocalist Anderson .Paak zakt samen met collega Knxwledge ook af naar CORE Festival. Het duo zal er het beste van zichzelf geven met hun neo soul project NxWorries.

CORE Festival keert in 2023 terug na een geslaagde eerste editie in mei 2022 die 40.000 bezoekers in het Ossegempark samenbracht. Het festival belooft volgend jaar opnieuw uit te pakken met een innemende totaalervaring van muziek, natuur en kunst aan de voet van het Atomium, te midden van de natuur in de hoofdstad. Nu al te noteren als plan voor het Pinksterweekend!

De voorverkoop van CORE Festival start op vrijdag 16 december om 11u, de algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15u via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 77 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 138 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Pre-registreren via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter