CORE Festival dropt reeks nieuwe namen

CORE Festival dropt reeks nieuwe namen

Onder meer Lous and the Yakuza, Nas, Peggy Gou en Stormzy worden aan de affiche toegevoegd

Woensdag 30 maart 2022 - De line-up van het CORE Festival krijgt alsmaar meer vorm. Een nieuwe reeks namen kan vandaag bekendgemaakt worden. Onder andere Lous and the Yakuza, Nas, Peggy Gou en Stormzy worden aan de affiche van het gloednieuwe, tweedaagse boutique festival toegevoegd. Eerder werden al klinkende namen zoals Action Bronson, The Blaze, Celeste, Jamie xx, Mura Masa en Paul Kalkbrenner aangekondigd. CORE Festival vindt plaats tijdens het verlengd weekend van Hemelvaart op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei in het prachtige Brusselse Ossegempark. Tickets zijn te koop via corefestival.com.

CORE Festival dompelt de bezoeker onder in de schoonheid van de ruwe natuur en brengt van ‘s middags tot 1u ‘s nachts een bijzonder eclectische line-up met een boeiende mix van diverse genres op 4 verschillende podia verspreid in het prachtige Ossegempark. Hiphop, R&B en soul weerklinken op de outdoor Ardo. Nieuw voor dit podium zijn Lous and the Yakuza, Stormzy en Nas. Eerder werden ook al Celeste, Action Bronson, Ezra Collective en Sylvie Kreusch aangekondigd. De Ardo sluit elke avond af met een feestje. Op vrijdag neemt Paul Kalkbrenner de honneurs waar, op zaterdag Jamie xx.

Festivalgangers zullen in de indoor Endoma kunnen genieten van een reeks live acts, waaronder The Blaze, Caribou, Dora Jar, Fatima Yamaha, Mariah the Scientist, MEUTE, Mura Masa, Sam Gellaitry (live), SOHN en Yeule. Op de outdoor Altverda trekt het festival volop de kaart van alternative dance met – net bevestigd – blikvanger Peggy Gou naast andere acts zoals Daniel Avery, DJ Harvey, Nina Kraviz, Ross From Friendsen rRoxymore. Voor de fans van house muziek is er de intieme Orlo met onder meer Agoria, Bibi Seck, CC:DISCO!, Chaos In The CBD, Horse Meat Disco, Mr. Scruff, Sassy J en Sofia Kourtesis.

Natuur, muziek en kunst vormen het hart van een innemende totaalervaring en bezoekers worden geprikkeld door indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties die harmonieus samengaan. De organisaties van Tomorrowland en Rock Werchter bundelen hun krachten en expertise om in het prachtige en schilderachtige Ossegempark in het bruisende Brussel een verfrissend, origineel, groen en intiem festival te brengen.

Een volledig overzicht van alle aangekondigde acts kan je terugvinden op corefestival.com. Tickets zijn beschikbaar via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 67 euro (inclusief servicekosten), een weekendticket vanaf 123 euro (inclusief servicekosten).

CORE Festival
​Vrijdag & zaterdag 27 en 28 mei 2022
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info:
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Over Tomorrowland
Tomorrowland werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste en meest iconische muziekfestivals ter wereld. Het festival wordt elke zomer georganiseerd in het prachtige recreatiedomein De Schorre in Boom (België) en verwelkomt in 2022 meer dan 600.000 People of Tomorrow tijdens drie weekends. De 16de editie van Tomorrowland zal in 2022 plaatsvinden van 15 juli tot en met 17 juli, van 22 juli tot en met 24 juli en van 29 juli tot en met 31 juli.
​Meer info: www.tomorrowland.com

Over Rock Werchter
Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2022 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.
​Weet meer via www.rockwerchter.be

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Nele Bigaré Press & Communications, Rock Werchter
Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter