CORE Festival dropt nieuwe namen

CORE Festival dropt nieuwe namen

Pusha T, Ravyn Lenae, DJ Seinfeld, Dan Shake en Hunee toegevoegd aan de line-up van het tweedaagse festival in Brussel

Vrijdag 31 maart 2023 - Nieuwe namen voor CORE Festival volgen in sneltempo! Vandaag worden er met Pusha T, Ravyn Lenae, DJ Seinfeld, Dan Shake en Hunee opnieuw vijf acts toegevoegd aan de top line-up. CORE Festival vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het prachtige Ossegempark in Brussel, te midden van de groene natuur van de Belgische hoofdstad. Eerder werden onder andere Angèle, Moderat, alt-J, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Channel Tres, PinkPantheress en Honey Dijon aangekondigd. Tickets voor het tweedaagse boutique festival aan de voet van het Atomium in het Pinksterweekend zijn te koop via corefestival.com.

Nieuwkomer op de line-up, Amerikaanse rapper Pusha T, belooft een groot feest te bouwen op de Ardo stage op zaterdag 27 mei. Met zijn jongste album ‘It’s Almost Dry’ – voor de ene helft geproduceerd door Pharrell Williams, de andere helft door Kanye West – pakte hij voor het eerst de nummer 1 plek in de VS. Muzikaal gevarieerd, tekstueel impressionant. Een meester in het genre. Ook op zaterdag: de jonge neo-soul zangeres Ravyn Lenae. Ze brengt eigentijdse en eigenwijze R&B met haar frisse en avontuurlijke sound. ‘One to watch’ volgens elke kenner. Hunee beheert als geen ander de kunst om feest te initiëren. In de mix: soul, disco, afro en zoveel meer funky stuff. De perfecte man op de juiste plaats om zaterdag de Orlo stage af te sluiten. De Zweedse producer DJ Seinfeld zal het magische Groentheater dezelfde dag betoveren met warme lofi houseplaten. De Britse house- en disco-ster Dan Shake staat dan weer op zondag 28 mei op de AltVerda stage.

CORE Festival zet vol in op een boeiende en eclectische mix van pop, indie, live elektronische muziek, hiphop en alternative dance. Reeds aangekondigd voor zaterdag 27 mei zijn Angèle, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Pusha T, PinkPantheress, The Blessed Madonna, Masego, HAAi, Romy, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck, Ravyn Lenae, Hunee, DJ Seinfeld en Eliza Rose. Op zondag 28 mei geven Moderat, alt-J, Little Simz, Goldband, Channel Tres, Honey Dijon, Unknown Mortal Orchestra, KOKOROKO, JPEGMAFIA, Denis Sulta, Joy Orbison, Jayda G, Dan Shake, Olivia Dean en Sherelle present in het Ossegempark. CORE Festival is meer dan muziekfestival. Het presenteert een verfrissende totaalervaring van muziek, natuur en kunst. Alle zintuigen worden geprikkeld. Meer details hierover volgen binnenkort.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter