CORE Festival blikt terug op een geslaagde eerste editie

CORE Festival blikt terug op een geslaagde eerste editie

Zondag 29 mei 2022 - Het gloednieuwe CORE Festival in Brussel maakt een overtuigde entree! Het tweedaagse boutique festival in het Brusselse Ossegempark sloot na twee zonnige dagen af met een klepper van formaat: Jamie xx.  Bezoekers werden geprikkeld door indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties en konden genieten van een heerlijk foodaanbod.  Verspreid over de twee festivaldagen mocht het CORE Festival zo’n 40.000 bezoekers ontvangen. De basis voor een mooie toekomst in de Belgische hoofdstad is gelegd en er wordt al uitgekeken naar een tweede editie in 2023.

De eerste editie van CORE Festival dompelde de tienduizenden festivalgangers onder in de schoonheid van de natuur en trakteerde hen op een eclectische line-up van diverse genres op 5 verschillende podia verspreid in het schilderachtige Ossegempark.  Paul Kalkbrenner, Jamie xx, Nas, Mura Masa, Lous and the Yakuza, The Blaze, Action Bronson, MEUTE, Caribou, Fatima Yamaha, Peggy Gou, Jungle, Denzel Curry, SOHN, Sylvie Kreusch en Cellini traden op. Het magische Groentheater werd omgetoverd tot een intieme openluchtclub. De centraal in het park gelegen Nabo stage ontpopte zich tot een ware eyecatcher met op de LED-schermen fragmenten uit ‘Fantastic Fungi’ van documentairemaker Louie Schwartzberg. Kortom, een innemende totaalervaring van muziek en natuur.

Foto's: https://tomorrowland.box.com/s/57aups2mxoi07hnb0j03luijeazc54gh

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Nele Bigaré Press & Communications, Rock Werchter
Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter