Affiche CORE Festival 2023 compleet

Affiche CORE Festival 2023 compleet

Onder meer Amaliah, Benny the Butcher, Bibi Seck, Caballero & JeanJass, De Schuurman, Dino Lenny, Ewan McVicar, Jamie 3:26, Jasper Tygner, Jordan Vickors, Lefto Early Bird, M I M I, Nu Genea Live Band, SuperJazzClub en Suze Ijó vervoegen de line-up

Woensdag 5 april 2023 - De line-up van CORE Festival is rond! Het tweedaagse boutique festival dropt vandaag nog 15 namen voor de tweede editie die plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei in het prachtige Ossegempark, aan de voet van het Atomium in Brussel en te midden van de schoonheid van de groene natuur van de Belgische hoofdstad. Onder meer Amaliah, Benny the Butcher, Bibi Seck, Caballero & JeanJass, De Schuurman, Dino Lenny, Ewan McVicar, Jamie 3:26, Jasper Tygner, Jordan Vickors, Lefto Early Bird, M I M I, Nu Genea Live Band, SuperJazzClub en Suze Ijó zijn toegevoegd aan de affiche. Eerder werd bekend gemaakt dat onder andere Angèle, Moderat, alt-J, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Channel Tres, Pusha T, PinkPantheress en Honey Dijon present geven op CORE Festival. Tickets voor het tweedaagse festival in het Pinksterweekend zijn te koop via corefestival.com.

De tweede editie van CORE Festival zal de Belgische festivalzomer in schoonheid aftrappen met een bijzonder boeiende en eclectische mix van pop, quality indie, live elektronische muziek, hiphop, soul, r&b en alternative dance, verspreid over 4 verschillende podia in het schilderachtige Ossegempark. Op het indrukwekkende open-air podium Ardo zullen festivalgangers genieten van onder andere NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Little Simz, Pusha T, Masego, Kokoroko, Caballero & JeanJass en Nu Genea Live Band. De Ardo sluit elke avond af met een feestje. Op zaterdag neemt Angèle de honneurs waar, op zondag is het aan Moderat. Andere opvallende muzikale gasten op het openluchtpodium zijn alt-J en Goldband.

Meer livemuziek is er op de indoor Endoma stage. Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, PinkPantheress, Yussef Dayes, DOMi & JD Beck en Ravyn Lenae treden er op zaterdag op. Channel Tres, Unknown Mortal Orchestra, Benny The Butcher, JPEGMAFIA, Olivia Dean en SuperJazzClub staan er op zondag. In het magische Groentheater op het outdoor AltVerda podium trekt CORE Festival volop de kaart van alternative dance met blikvangers The Blessed Madonna, Romy, Honey Dijon en Denis Sulta naast andere acts zoals HAAi, Jayda G, DJ Seinfeld, Dan Shake, Eliza Rose, Dino Lenny, Ewan McVicar en Jasper Tygner. Fans van housemuziek zullen kunnen verzamelen aan de intieme en sfeervolle Orlo voor sets van Joy Orbison, Hunee, Lefto Early Bird, Bibi Seck, De Schuurman, Jamie 3:26, Amaliah, Suze Ijó, M I M I, Sherelle en Jordan Vickors.

CORE Festival, een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter, is meer dan zomaar een muziekfestival. Beide festivals bundelen de krachten om van CORE Festival een verfrissende totaalervaring van muziek, natuur en kunst te maken. CORE Festival wil vooral ook alle zintuigen prikkelen. Er zullen dit jaar kunstinstallaties van onder andere Joanie Lemercier, Fleur Roggeman en Reality Is__ te bewonderen zijn. PLUS-ONE Gallery deelt digitale kunst van Victor Verhelst, Walter Wathieu, Nicholas William Johnson, Jonas Lund en Tabor Rabok op het eyecatching NABO podium. Foodies worden verwend met een aantal originele foodtrucks en standjes van onder meer Kroket, Banh Mi, Dim’s, Pois Chiche, Mission Masala, NONA, Bia Mara, Humphrey en De Laet & Van Haver. Het kunst- en foodprogramma wordt binnenkort verder toegelicht.

Tickets voor CORE Festival zijn te koop via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage), een weekendticket vanaf 147 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

CORE Festival
​Zaterdag & zondag 27 en 28 mei 2023
​Ossegempark Brussel
​Tickets en info via
corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland & Rock Werchter

Jordy Van Overmeire Press Coordinator & Spokesperson (NL)
Christelle Nyarwaya Press Coordinator & Spokesperson (FR)

 

Over CORE Festival

Een tweedaags boutique festival in Brussel en een unieke totaalervaring van muziek, natuur en kunst met een eclectische line-up te midden van de natuur in de hoofdstad van Europa. 

CORE Festival
Ossegempark Brussel
Meer info: corefestival.com
Een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter